IL Brodd
     Hjem  |  Forum  |  Kontakt  |  Håndball  |  Badminton  |  Innebandy  |  A-laget  |  Linker  |  INNMELDING
 B-laget tok viktig poeng! 

Brodd B - Randaberg B 2-2. (4.div) Brodds B-lag sto med 6 poeng på like mange kamper og ligger nest sist sammen med Randaberg. Brodd karret til ett viktig poeng mot ett sterkt og meget ungt Randaberg-lag. 

Brodd B startet sesongen strålende med 2 av 2 seirer, etter det har det gått nedenom og hjem for B-laget. Det har blitt 1-9, 0-6, 0-1 og 2-3 på de fire siste kampene, så det var på tide å ta 3 poeng mot bunnlaget Ril 2 som sto med 0 poeng på sine 6 første kamper.

Selv om Randaberg sto med 0 poeng på 6 kamper, ble kampen mye tøffere for Storhaug-gjengen enn forventet.

Randaberg-spillerene var unge, kjempet som løver og sprang Brodd-guttene ut av stilen. Dette er absolutt ett lag som kommer til å kjempe til seg mange poeng om dem stiller med samme glød og entusiasme som dem gjorde tirsdag.

Etter 26 minutters spill er det Brodd som går opp i ledelsen 1-0 etter ett meget flott angrep hvor tilslutt Sebba får ballen på 16 meter og sender Anders Reistad gjennom på høyresiden som smeller ballen i mål til 1-0 ledelse. En scoring Cafu hadde vært stolt over.

Men Randaberg går rett i angrep og utligner til 1-1 etter kommunikasjonsvikt mellom William og Olis. 1-1 sto seg til pause.

Det skulle ikke ta lange tiden i 2. omgang før Randaberg tok ledelsen 2-1, etter å ha bombandert Olis som sto for 3 solide redninger før sjanse nr. 4 ble satt i mål.

Men Brodd skulle ikke gi opp, men fikk det allikevell tøft for å komme til sjanser.

Men i det begge Brodds kanter skal til å bli byttet ut mot Stian Nielsen og debutant Simon Østervold dukker traveren Thomas Jansson opp på høyresiden. Han drar av en Randaberg-spiller med sin berømte "skottfinte" og får spilleren til å "eta korv" imens han selv tar å legger ballen inn i feltet med sin HØYRE fot perfekt til Ole-Jonas Liereng som stanger utlgingen i mål til 2-2.

Etter målet kunne både Randaberg og Brodd fått sine mål og kanskje stått igjen med 3 poeng, men alt i alt er det nok rettferdig å dele poengene likt.

K A M P F A K T A
7. serierunde
Brodd B - Randaberg B 2-2 (1-1)
Mål: Anders Reistad og Ole-Jonas Liereng
Gule kort: Daniel Kvernstrøm
Dommer: Virket ikke helt konsekvent
Tilskuere: 12

Brodd: Olis, Reistad, Kinder, Willy, Kristensen, Kvernå, Haukali, Ceu, Jansson, OJ og Sebba.

Benyttende reserver: Norheim, Simon, Nielsen, Halvorsen og Truls

 
Share |
     
 


<< Tilbake
Koble til Facebook
IL Brodd on Facebook
 

Tabeller og resultater

Siste kamper
2/12 FKH 2 - Brodd 6-1
2/12 Brodd - Øyste 3-1
2/12 Fyllin- Brodd 3-1
2/12 Brodd - Auste 2-1
2/12 Sola - Brodd 4-0
2/12 Brodd - Vågan 3-2
2/12 Stord - Brodd 7-1

Se alle kampene
Ingen aktiv